Løping for alle (Innbundet)

den ultimate guiden

Forfatter:

Marit Folkestad Tveit (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 159
Forlag: Orage
Språk: Bokmål
Originaltittel: Running for beginners
Oversatt av: Tveit, Marit Folkestad
ISBN/EAN: 9788293321910
Omtale Løping for alle
Løping er åpenbart et av de beste valgene du kan ta om du ønsker å bli sprekere, gå ned i vekt eller få en ny hobby. Det er billig, de aller fleste kan gjøre det, det krever minimalt med utstyr og forbrenner masse kalorier. Det kan allikevel være litt skremmende til å begynne med
klarer jeg dette? Orker jeg å løpe? Hvordan skal jeg komme i gang? Det er her denne boka kommer inn. Vi har samlet de viktigste rådene for deg som vil begynne å løpe i dag. Vi ser på alt fra hva du bør spise og drikke, hva du skal ha på deg, hvordan du skal trene skikkelig, unngå skader og hvorfor du skal bli med på et løp.

Boka er delt i ulike kapitler, slik at du raskt får oversikt over innholdet. Du får ernæringsråd basert på den siste forskningen innen fagfeltet og vi går grundig gjennom det siste innen sportsdrikker og supermat. Mellom to permer får du altså en samling av kunnskap som komplementerer hverandre: Alt det du trenger for å begynne å løpe. Vi håper at boka ikke bare inspirerer deg til å begynne å løpe, men også til å fortsette og til å sette deg nye mål og å nå dem. Når du først er bitt av løpebasillen, er det ingen vei tilbake.

Til toppen

Flere bøker av Line Therkelsen: