Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2018-19 (Heftet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 833
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Flerspråklig , Bokmål , Nynorsk / Engelsk
ISBN/EAN: 9788245023626
Omtale Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2018-19
Regelverket i arbeidsretten er sammensatt. Samlingen inneholder et utvalg av sentrale lover, forskrifter, EU-direktiver, traktater og hovedavtaler som det er nyttig å ha for hånden ved studiet av faget arbeidsrett. Lov- og regelsamlingen er også uunnværlig for alle dem som til enhver tid har behov for å holde seg oppdatert på arbeidsrett. Dette gjelder for eksempel alle som jobber innenfor HR og personalledelse, mellom- og toppledere, tillitsvalgte med flere.
KJELL OVE ERNES har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han er førstelektor i juss og ledelse ved Høyskolen Kristiania og førstelektor i kontraktsrett ved UiT. Ernes holder kurs og foredrag for fagforeninger og arbeidsgivere.
PATRICK NEUMANN har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han har vært dommerfullmektig i Inntrøndelag tingrett og jobber som advokat i advokatfirmaet Hammervoll Pind AS. Neumann er fast foreleser i faget markedsrett & etikk og er emneansvarlig for fagene foretaksrett 1 & 2 ved Høyskolen Kristiania.
TRON LØKKEN SUNDET er nestleder i Arbeidsretten.

Til toppen