Lunt & loddent (Innbundet)

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 143
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283820089
Kategori: Gensere og jakker og For nybegynnere
Omtale Lunt & loddent

Nå er det loddent garn og tykke pinner som gjelder!

Er du klar for å trylle fram de deiligste plagg med herlige farger og trendy fasonger? Sammen med fem flinke designere ønsker vi å inspirere deg når du nå går en ny høst og strikkesesong i møte. Her får du lekre strikkedesign fra Anne Merete Fjeld, Bente Toldnes Vatn, Hege Kurland, Hilde Morseth og Monika Mortensen. Du får aller mest til dame, og noe til menn.

Nå kan du gå vinteren i møte med gensere, kjoler, skjørt og jakker. Luer, skjerf og en fin skuldervarmer finner du også. Her finner du gode og lune plagg, som strikkes på pinner nummer fire helt opp til en genser på pinner nummer tjue. Felles for garnet som er brukt, er at det er mykt og loddent. Mange av plaggene er også strikket med flere tråder sammen, som gir en spennende effekt. Mellom de to permene finnes det nyeste innen garntyper fra norske garnleverandører i de siste trendy fargene.

Din nye strikkegenser er like fin til jeans som til skjørt, og god å ha når kulda kommer snikende. Strikk din favoritt i flere farger! Dette er lunt og loddent, i tillegg til fint og feminint. Å strikke med tykkere pinner gjør at du blir ferdig i en fei, og det kan komme godt med nå i førjulstida. Hjemmelaget er den aller beste gaven å gi og å få. Timer med et herlig strikketøy i fanget blir til en myk og varm gave som vil glede og varme i mange år.

 

Til toppen