Den aller ondeste av Arne Svingen (Lydbok-CD)

Den aller ondeste (Lydbok-CD)

Serie: Marg & bein 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Fougner, Bjørn
Spilletid: 2:21
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Marg & bein
ISBN/EAN: 9788202314262
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 9 - 14
Omtale Den aller ondeste

Den rene ondskapen er kommet tilbake.

Den har skrapet seg ut fra det underjordiske og søker mot sine allierte som befinner seg i skjul. Her kan Bodialus få ny styrke. Den aller ondeste er historien om kampen mellom det onde og det gode. Den rene ondskap og den rensete godhet. En verden som vil gå under om ikke de riktige krefter vinner.

Til toppen

Andre utgaver

Den aller ondeste
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Den aller ondeste
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Arne Svingen:

Om forfatter Arne Svingen

Arne Svingen (f. 1967) har skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Han debuterte i 1999 med den kritikerroste romanen Handlingens mann og den første barneboka om HubertFlekken. Siden har det blitt en hel serie Hubert-bøker, som er oversatt til tysk, dansk, svensk og italiensk.

Svingen er også forfatteren av Bendik og monsteret-serien, og ungdomsbøker som Frosten kom tidlig, den gjennomillustrerte romanen Dager jeg har glemt og Brageprisvinneren Svart elfenben. Sammen med Helene Uri har han skrevet Sommeren vi kledde oss nakne. Som spenningsforfatter har han skrevet barneromanene Tause skrikGutten som gikk opp i røyk og Dødsmyra, og er en av forfatterne av grøsserserien Marg & bein. For voksne har han skrevet romanene StereoPøbelkomiteen, en reiseskildring fra Iran og King size.

Arne Svingen reiser mye rundt på skoler og biblioteker med et mål om å få barn og unge til å lese mer skjønnlitteratur. Han har i tillegg skrevet flere hørespill for NRK og sangtekster for Jonas Fjeld.

Til toppen

Bøker i serien