Operasjon Sirkus ; Operasjon Spøkelse av Jørn Lier Horst (Lydbok-CD)

Operasjon Sirkus ; Operasjon Spøkelse (Lydbok-CD)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 10-11

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Eilertsen, Runa
Spilletid: 1:31
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Serie: Detektivbyrå nr. 2
Serienummer: 10-11
ISBN/EAN: 9788242172730
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 6 - 9
Omtale Operasjon Sirkus ; Operasjon Spøkelse
Operasjon sirkus

Sirkus Mantovani dukker opp i Elvestad. For å lokke tilskuere til kveldens store forestilling på Elvestadsletta er det sirkusparade gjennom gatene, og hele byen har samlet seg for å se på sjonglører, klovner, akrobater, Utbryterkongen og verdens sterkeste mann. Men samtidig som linedanseren Fryktløse Fiona underholder folkemengden, er det innbrudd hos bestefar Franz. Tyven har stjålet en verdifull og uerstattelig figur. Og det viser seg at det ikke er første gang det skjer mystiske ting når sirkuset er i byen.

Operasjon spøkelse

Det spøker i Elvestad!

En jente med hvitt ansikt og sorte øyne viser seg i vinduet på det gamle jaktslottet på Storberget, hvor det alltid har gått rykter om at det spøker. Kan det være "Den grå piken", en tjenestejente som for lenge siden ble holdt fanget i slottets kjeller? Dette er en sak for Detektivbyrå nr. 2!

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Operasjon Sirkus ; Operasjon Spøkelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien