Rattus norvegicus av Arne Svingen (Lydbok-CD)

Rattus norvegicus (Lydbok-CD)

Serie: Marg & bein 

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Svingen, Arne
Spilletid: 2:12
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Marg & bein
ISBN/EAN: 9788202295967
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 8 - 14
Omtale Rattus norvegicus
I Christers nabolag er det den største søppelstreiken noensinne. Store, feite kloakkrotter fråtser i tidenes festmåltid. Men etter hvert trekker rottene inn i husene. Sammen med faren oppsøker Christer en forsker som mener å ha oppfunnet tidenes mest effektive rottegift. Natten etter er hele gulvet inne på Christers rom dekket av rotter. Og om morgenen skjønner han hvorfor de er så innpåslitne ...

Til toppen

Andre utgaver

Rattus norvegicus
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Rattus norvegicus
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Arne Svingen:

Om forfatter Arne Svingen

Arne Svingen (f. 1967) har skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Han debuterte i 1999 med den kritikerroste romanen Handlingens mann og den første barneboka om HubertFlekken. Siden har det blitt en hel serie Hubert-bøker, som er oversatt til tysk, dansk, svensk og italiensk.

Svingen er også forfatteren av Bendik og monsteret-serien, og ungdomsbøker som Frosten kom tidlig, den gjennomillustrerte romanen Dager jeg har glemt og Brageprisvinneren Svart elfenben. Sammen med Helene Uri har han skrevet Sommeren vi kledde oss nakne. Som spenningsforfatter har han skrevet barneromanene Tause skrikGutten som gikk opp i røyk og Dødsmyra, og er en av forfatterne av grøsserserien Marg & bein. For voksne har han skrevet romanene StereoPøbelkomiteen, en reiseskildring fra Iran og King size.

Arne Svingen reiser mye rundt på skoler og biblioteker med et mål om å få barn og unge til å lese mer skjønnlitteratur. Han har i tillegg skrevet flere hørespill for NRK og sangtekster for Jonas Fjeld.

Til toppen

Bøker i serien