Ropet i skogen av Arne Svingen (Lydbok-CD)

Ropet i skogen (Lydbok-CD)

Serie: Marg & bein 

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Svingen, Arne
Spilletid: 1:48
Antall enheter: 2
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Marg & bein
ISBN/EAN: 9788202311001
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 8 - 14
Omtale Ropet i skogen

To gutter er forsvunnet og det i et område hvor familien til Lukas og Magnus har hytten sin. Og den mistenkte er en gammel kjenning for politiet, gale Gunda. Problemet er at politiet ikke vet hvor guttene er eller hva som har skjedd med dem. Lukas og Magnus syns det er ubehagelig å vite at dette har skjedd der de skal tilbringe deler av ferien. Noen har brutt seg inn i hytta og hyttekjøkkenet ligger det en kniv på som ikke tilhører dem. Foreldrene til Lukas og Magnus er nødt til å dra til byen for å skaffe en del ting som er forsvunnet etter innbruddet. Og når de har dratt, viser det seg at gale Gunda har rømt fra fengsel.

Til toppen

Andre utgaver

Ropet i skogen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Ropet i skogen
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Arne Svingen:

Om forfatter Arne Svingen

Arne Svingen (f. 1967) har skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Han debuterte i 1999 med den kritikerroste romanen Handlingens mann og den første barneboka om HubertFlekken. Siden har det blitt en hel serie Hubert-bøker, som er oversatt til tysk, dansk, svensk og italiensk.

Svingen er også forfatteren av Bendik og monsteret-serien, og ungdomsbøker som Frosten kom tidlig, den gjennomillustrerte romanen Dager jeg har glemt og Brageprisvinneren Svart elfenben. Sammen med Helene Uri har han skrevet Sommeren vi kledde oss nakne. Som spenningsforfatter har han skrevet barneromanene Tause skrikGutten som gikk opp i røyk og Dødsmyra, og er en av forfatterne av grøsserserien Marg & bein. For voksne har han skrevet romanene StereoPøbelkomiteen, en reiseskildring fra Iran og King size.

Arne Svingen reiser mye rundt på skoler og biblioteker med et mål om å få barn og unge til å lese mer skjønnlitteratur. Han har i tillegg skrevet flere hørespill for NRK og sangtekster for Jonas Fjeld.

Til toppen

Bøker i serien