Barndom av Odd Børretzen (Lydbok-CD)

Barndom (Lydbok-CD)

Min barndoms verden - Kristian Kvart og jeg

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Børretzen, Odd
Spilletid: 4:43
Antall enheter: 4
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202357801
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Barndom

Odd Børretzen (f. 1926) beskriver seg selv som en lapskaus av forholdsvis tilfeldige opplevelser, som har samlet seg i løpet av livet. I sine to bestselgende bøker om sin barndom, Min barndoms verden og Kristian Kvart og jeg, får vi høre hvordan oppveksten i etterkrigstiden på Grorud formet en tynn liten gutt, som fryktet hekse-nabokona og beundret Fridtjof Nansen. I dag omtales han som en “vis gammel mann” som har en unik evne til å reflektere omkring det å være menneske.

Lydboka Barndom er en samleutgivelse bestående av Min barndoms verden og Kristian Kvart og jeg. Den inneholder et ferskt forord og musikk som Børretzen har laget i samarbeid med Lars Martin Myhre. Børretzen leser selv.

Til toppen

Om forfatter Odd Børretzen

Odd Børretzen (f. 1926) beskriver seg selv som en lapskaus av forholdsvis tilfeldige opplevelser, som har samlet seg i løpet av livet. I sine to bestselgende bøker om sin barndom, Min barndoms verden og Kristian Kvart og jeg, får vi høre hvordan oppveksten i etterkrigstiden på Grorud formet en tynn liten gutt, som fryktet hekse-nabokona og beundret til Fridtjof Nansen. I dag omtales han som en “vis gammel mann” som har en unik evne til å reflektere omkring det å være menneske.

Til toppen