Marionetten av John le Carré (Lydbok-CD)

Marionetten (Lydbok-CD)

Forfatter:

Isak Rogde (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Nergaard, Ivar
Spilletid: 10:02
Antall enheter: 8
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: A most wanted Man
Oversatt av: Rogde, Isak
ISBN/EAN: 9788202288204
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Marionetten

Spionroman av klasse

Spioner fra tre ulike nasjoner får ferten av noe de tror kan skaffe dem en seier i krigen mot terror. Le Carré er i storform med en ny, dagsaktuell thriller av beste merke ...

En utsultet ung russer i lang, svart frakk smugles midt på natten inn i Hamburg. Rundt halsen har han uvanlig mange penger i en skinnpose. Han er en from muslim. Eller er han det? Han sier han heter Issa. Annabel, en idealistisk, ung, tysk advokat, bestemmer seg for å redde Issa fra utvisning. Snart blir klientens overlevelse viktigere for henne enn egen karriere - og sikkerhet.

I jakten på Issas mystiske fortid treffer hun den litt sære Tommy Brue, siste arving til Brue Frères, en britisk Hamburg-basert bank på vei ned. Annabel, Issa og Brue danner en usannsynlig allianse - og en umulig kjærlighetstrekant. I mellomtiden, ved ferten av et lett bytte i krigen mot terror, sirkler de rivaliserende spionene fra Tyskland, England og USA inn de uskyldige.

Til toppen

Andre utgaver

Marionetten
Bokmål Innbundet 2008
Marionetten
Bokmål Heftet 2009
Marionetten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Marionetten, filmpocket
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av John le Carré:

Om forfatter John le Carré

John le Carré er et psevdonym for David John Moore Cornwell (f. 1931).
Han arbeidet en tid som lærer ved det berømte Eton College, før han ble rekruttert inn i MI6. Hans karriere som hemmelig agent ble ødelagt da en britisk dobbeltagent avslørte identiteten hans for KGB. Hans gjennombrudd som forfatter kom med romanen Spionen som kom inn fra kulden.

Til toppen