Salme ved reisens slutt av Erik Fosnes Hansen (Lydbok-CD)

Salme ved reisens slutt (Lydbok-CD)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Hansen, Erik Fosnes
Spilletid: 15:36
Antall enheter: 13
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202306496
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale: Salme ved reisens slutt

Syv musikeres vidt forskjellige skjebner flettes sammen en uhellsvanger natt i 1912. Alle har de tatt hyre på verdens største passasjerskip - Titanic ...

Til toppen

Andre utgaver

Salme ved reisens slutt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Erik Fosnes Hansen:

Om forfatter Erik Fosnes Hansen

Erik Fosnes Hansen (f. 1965) vokste opp i Oslo og gikk på Rudolf Steinerskolen i Oslo.  Han fikk et internasjonalt gjennombrudd med sin roman Salme ved reisens slutt i 1990, som er solgt internasjonalt i millionopplag. Fosnes Hansen var i mange år litteraturanmelder og artikkelskribent i Aftenposten, og aktiv som spaltist og essayist i aviser og magasiner i inn- og utland. Han er medlem av Det Norske Akademi for Sprog og Litteratur, og deltar fra tid til annen også i radiospørreleken 20 spørsmål på NRK P1.

Bibliografi:
Falketårnet (1985)
Salme ved reisens slutt (1990)
Beretninger om beskyttelse I (1998)
Underveis - Et portrett av Prinsesse Märtha Louise (2001)
Kokebok for Otto (2005)
Løvekvinnen (2006)

Til toppen