Lysarbeiderens vei (Innbundet)

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 285
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The lightworker's way
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788204125910
Omtale Lysarbeiderens vei

Hvordan kan du vekke dine helbredende evner?

  •  Føler du deg kallet til å gi healing?
  • Tror du at alt kan helbredes ved hjelp av åndelige metoder?
  • Har du en dragning mot forfatterskap, undervisning og rådgivning?
  • Føler du at livet ditt har en høyere mening, men er ikke sikker på hva den er og hvordan du skal oppfylle den?

Da kan du være en lysarbeider. Lysarbeidere er personer som før de ble født, sa seg villige til å hjelpe verden og alle levende vesener ved å spre sine kjærlighetsenergier.

«Lysarbeidere har en guddommelig livsoppgave i de avgjørende tiårene omkring tusenårsskiftet,» sier den klarsynte healeren Doreen Virtue. Boka er fortellingen om hennes egen alt annet enn enkle vandring langs lysets vei og en inspira-sjon for lysarbeidere verden over som nå er i ferd med å våkne til bleke minner om hvorfor de kom til jorden.

Med utgangspunkt i egen livshistorie og gjenoppvekkingen av hennes oversanselige evner har Doreen Virtue skrevet en brukerveiledning for en rekke ulike healingmetoder, som å avlese fortid, nåtid og fremtid på energi-planet, psykisk kommunikasjon, manifestasjon, påkalle engler og åpne det tredje øyet.

Til toppen

Om forfatter Doreen Virtue

Klarsynte Doreen Virtue, som også er utdannet psykolog, har skrevet flere bestselgere, de aller fleste om kontakt med englene, og utarbeidet en rekke englekortstokker. Hun holder foredrag over hele verden i hvordan man åpner seg for åndeverdenen.

Til toppen