Makrame dekorative og kreative knuter (Fleksibind)

Forfatter:

Trude Monssen (Oversetter)

Denne boka inneholder alt du trenger for å mestre kunsten makrame. Med bare hendene og noen tau er dette et håndverk for alle. Boka inneholder forklaringer og illustrasjoner av de 34 mest brukte knutene innenfor makrame. Med 21 vakkert utformete prosjekter er det bare å la seg inspirere og sette i gang.

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Macramé – the art of creative knotting
Oversatt av: Monssen, Trude
ISBN/EAN: 9788202553890
Kategori: Heklebøker
Omtale Makrame dekorative og kreative knuter

Lær deg makrameens hemmeligheter!

I Makrame tar den svenske designeren Fanny Zedenius dette nostalgiske håndverket frem og gir det en moderne vri. Med de endeløse mulighetene til nye måter du kan kombinere forskjellige knuter på, har hun vært medvirkende i den moderne makrame-renessansen på Instagram og Pinterest.
Boka inneholder alt du trenger for å mestre kunsten makrame. Med bare hendene og noen tau er dette et håndverk for alle. Boka inneholder forklaringer og illustrasjoner av de 34 mest brukte knutene innenfor makrame.
Med 21 vakkert utformete prosjekter er det bare å la seg inspirere og sette i gang.

Uansett om du er på begynnerstadiet eller allerede kan litt om makrame, vil boka være akkurat det du trenger for å knytte dine makrameprosjekter. Begynn gjerne med enkle ampler.

Makrame har mange bruksområder - lag tepper, store veggdekorasjoner, ampler, kuvertbrikker, girlandere, gardiner, sitteunderlag, drømmefangere og mye mer. Mulighetene er så mange! Lager du et teppe, bruk gjerne farger fra veggen du skal henge ditt kunstverk opp på.

Utstyr:

Generelt kan all slags tråd brukes til makrame. De vanligste er bomullstråd, hamp, jute eller tynne strimler av fargerike T-skjorter. Bruk gjerne treperler som pynt når du f.eks. lager ampler.

Hva er det med makrame som gjør det så spesielt? For meg handler det om at det ikke krever andre redskaper enn hendene, og - samtidig som du kan lære mange teknikker og knuter - kan du skape utrolig vakre ting bare ved å bruke én knute. Og enda viktigere er det at uansett hvor mange bilder, ampler eller drømmefangere jeg lager, går jeg aldri tom for ideer til nye design. Det er uendelig mange måter å kombinere knutene på. Jeg håper du vil kose deg like mye med dine knuter som jeg har gjort gjennom å sette sammen denne boka til deg. - Fanny Zedenius

Fanny er den kreative hjernen bak den populære Instagram-kontoen Createaholic. Hun har sin egen nettbutikk og selger sine design til hele verden.

Til toppen