Maries maleverksted (Innbundet)

hobbymaling på glass og porselen

Serie: Damms hobbybøker 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 64
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788251782999
Omtale Maries maleverksted

Inspirerende bok som bugner av ideer for alle årstider. Mønster til alle motiver følger med.

Marie Andreassen har vært en aktiv bidragsyter til mange hobbybøker om maling på tre, terrakotta og andre underlag. Nå kommer hun med en egen bok om maling på glass og porselen. Hun legger vekt på å vise mange motiver i varierte teknikker og med ulik vanskelighetsgrad. Boka er lagt opp slik at den følger kalenderåret, og den bugner av ideer for alle årstider. Vi kan f.eks. nevne enkle lyslykter i hvitt til vinter-
festen, frodige markblomster som priser våren, rekeglass til sommerens bryggedans og vakre julemotiver som setter en i riktig julestemning. Mønster til alle motiver finnes med i boka, og alle teknikker er grundig forklart.

Omfang: 64 sider

Til toppen

Om forfatter Marie Andreassen

Marie Andreassen er utdannet vindusdekoratør og driver et eget firma, Maries verksted, hvor hun holder kurser i forskjellige teknikker som maling på kurv, terrakotta, treartikler og glass.

Marie Andreassen har de siste årene vært en aktiv bidragsyter til hobbybøker om maling på tre, terrakotta og andre underlag. Hennes første bok - Maries maleverksted tar for seg glass- og porselensmaling som herdes i vanlig stekeovn.

Til toppen

Bøker i serien