Masalamagic – Magien i det indiske kjøkken (Innbundet)

Forfatter:

Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter!

Med Masalamagic kan du lage alt fra nydelig indisk festmat til velsmakende vegetarretter. Prøv samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, palak panir, raita og chutney. Smak på frisk mangois og deilig chai. Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med indisk mat i over 15 år. Hun forteller om magien som oppstår når man blander smaksrike og fargesterke indiske krydder og råvarer, og deler raust av sine erfaringer og gode tips. Boken inneholder over 70 oppskrifter på fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202558826
Omtale Masalamagic – Magien i det indiske kjøkken

Herlig indisk mat!

Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter!

Med Masalamagic kan du lage alt fra nydelig indisk festmat til velsmakende vegetarretter. Prøv samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, palak panir, raita og chutney. Smak på frisk mangois og deilig chai. Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med indisk mat i over 15 år. Hun forteller om magien som oppstår når man blander smaksrike og fargesterke indiske krydder og råvarer, og deler raust av sine erfaringer og gode tips. Boken inneholder over 70 oppskrifter på fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke.

Niru Kumra holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger matprodukter gjennom firmaet Masalamagic.

Til toppen

Om forfatter Niru Kumra

Niru Kumra kom fra India til Norge som åtteåring. Hun holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger produkter som chutney, currypaste og korma gjennom Masalamagic.

Følg henne på bloggen nirusverden.com.

Til toppen