Maskeball (Innbundet)

i strikking og hekling

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 168
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204140319
Kategori: Heklebøker og Gensere og jakker
Omtale Maskeball

Designer Tine Solheim tar deg inn i en verden full av form og farge. Her får du både de helt enkle og de mer avanserte plaggene.

Dette er boken for deg som ønsker inspirasjon i farger, materialer og teknikker. Modellene spenner fra enkle sommerplagg til de mer tradisjonelle varme og gode vinterplaggene. Det er det lille ekstra du får her. Det er ikke mye som skal til; med litt perler, kanskje en heklet kant får du nettopp det som gjør den genseren, kjolen, eller vesken spesiell, noe som ikke alle andre har. Alle beskrivelsene er samlet i et hefte som er lett å ta med. Du finner også dikt, sitater og noen kloke ord som Tine har krydret boken med.

Velkommen inn i Tine Solheims verden av inspirasjon.

 

Lær deg kunsten å åpne hjertet ditt og skru på kreativiteten. Det er et lys inni deg.
Judith Jamison

Til toppen

Om forfatter Tine Solheim

Utdannet ved École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne BP og CA. Har hatt praksis hos Yves St. Laurent og Per Spook i Paris. Drev i mange år altelier Dolce Vita på Riddervolds Plass. I tillegg til å ha laget Haute Couture kjoler for kunder i snart 30 år, kan nevnes Signingskjolen til Dronning Sonja, kostymer, selskapsklær, brudekjoler og antrekk til en rekke skuespillere, artister og medieprofilerte personer. Har i de senere år også vært bidragsyter til strikkedesign til ukepressen.

Til toppen