Med jaguar i kroppen og sommerfugl i hjertet (Heftet)

En sann historie som kan hjelpe deg til å huske hvem du er

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

En underholdende og inspirerende personlig livshistorie om å finne tilbake til sine røtter, huske hvem man er, og skape verktøy for daglig, praktisk hjelp til å leve i tråd med sin nyfunne sannhet.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jaguar in the Body, Butterfly in the Heart
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202569495
Omtale Med jaguar i kroppen og sommerfugl i hjertet
Underholdende og inspirerende livshistorie om å finne tilbake til sine røtter, huske hvem man er, og skape verktøy for daglig, praktisk hjelp til å leve i tråd med sin nyfunne sannhet.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter Ya´Acov Darling Khan

«Jeg er dypt takknemlig. Jeg har sett noe av sjamanismens røtter, og for første gang siden jeg som barn falt inn i mysteriet hver natt, er jeg hel. Jeg har vendt tilbake. Ryggraden føles sterkere. I noen få øyeblikk husker jeg hvem jeg er, og er viss på at jeg aldri vil glemme det igjen.» Både eldre sjamaner fra den samiske tradisjonen og fra achuar- og sáparafolkene i Amazonas anerkjenner Ya’Acov Darling Khan som praktiserende sjaman.

I snart tretti år har han reist verden rundt for å hjelpe tusenvis av mennesker med å kvitte seg med gamle mønstre og selvbegrensende forventninger og oppdage seg selv og sine talenter ved hjelp av praktisk sjamanisme. Ya’Acov driver School of Movement Medicine sammen med sin kone Susannah. Med jaguar i kroppen og sommerfugl i hjertet er hans andre bok. 

www.schoolofmovementmedicine.com

Til toppen