Med pensel og palett (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202316440
Omtale Med pensel og palett

Bli inspirert til å lage flotte bilder!

Trenger du inspirasjon til å videreutvikle dine interesser for maling og decoupage? Eller har du ennå ikke begynt å svinge penselen, men har lenge tenkt at dette kanskje kan være noe for deg? Boka Med pensel og palett passer både for deg som er nybegynner, men også for deg som har malt en stund. Her myldrer det av gode ideer og flotte motiver!

Med pensel og palett er skrevet av Vigdis Mo Johansen, og hennes to sønner Christian og Thomas. Sammen har de laget et spennende og mangfoldig utvalg bilder. Motivene er hentet fra familie og ferier, og ikke minst - fra en kreativ, rikholdig fantasi.

Boka viser deg mange fargerike og spennende kreative bilder, malt med forskjellige teknikker. Ved alle bildene er fremgangsmåten og bruk av utstyr godt beskrevet. Her er det bare å sette i gang og dra nytte av forfatterens ekspertise!

I boka lærer du om akrylmaling, og bruk av ulike malemedier for å oppnå spesielle effekter. Bruk av decoupage går igjen mange steder i boka, og gir deg en enkel måte å sette ditt eget personlige uttrykk. I tillegg får du innsikt i hvilke redskaper som du kan bruke, samt ulike malingsteknikker, og hvilken effekt disse gir på lerretet. Og ikke minst kan du lese om fargelære og fargesirkelen. Det er ikke tilfeldig hvilket resultat du får, når du blander de ulike fargene!

Til toppen