Medisinsopp (Innbundet)

som modulerer immunssystemet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 96
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788284300139
Omtale Medisinsopp
Fra tradisjonell folkemedisin til moderne medisinsk forskning.

Fra japansk folkemedisin er de tre matsoppene Agaricus blazei Murill, Hericeum erinaceus og Grifola frondosa godt kjent for sine helsebringende egenskaper.

Oppsiktsvekkende studier fra Norge og flere andre land slår fast at ekstrakt fra disse soppene modulerer kroppens eget immunforsvar - og dermed virker hemmende på tumorvekst og betennelsestilstander.

I boken møter vi de to professorene Geir Hetland (OUS) og Egil Johnson (UiO), som begge er blant dem som i en årrekke har forsket på dette soppekstraktet. De har blant annet ledet fire studier som veiledere for doktorgradsavhandlinger om kronisk tarmbetennelse (IBD), ulcerøs kolitt og Crohns sykdom, og biologiske effekter ved myelomatose. Boken inneholder utdrag av flere forskningsartikler, og mye annen dokumentasjon på soppekstraktets helbrendende egenskaper.

Vi møter også mennesker som har hatt kreftsykdom, og som alle forteller at de "har fått et nytt liv" etter å ha tatt daglige doser av soppekstraktet. De sterke historiene de deler med oss gir innblikk i deres sykehistorier og behandlingsforløp. De er alle sikre på at ekstraktet fra medisinsoppene har hjulpet dem i kampen mot deres helseutfordringer.

Boken tar deg med på en reise i soppenes fascinerende og komplekse univers, og den retter seg ikke mot mykologer og andre eksperter, men til alle og enhver; enten du lider av sykdom - eller ønsker å forebygge.

Til toppen

Flere bøker av Anne-Karine Strøm: