Mer enn bare orden (Heftet)

12 nye regler for livet

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 380
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Beyond order
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205558335
Omtale Mer enn bare orden
Ny bok fra bestselgerforfatter Jordan B. Peterson! I 12 regler for livet lanserte Jordan B. Peterson en motgift mot kaos i tilværelsen: evige sannheter som kan anvendes mot moderne angst. Hans innsikt har hjulpet flere millioner lesere, og ideene har fått fotfeste i hele verden.
   
I Mer enn bare orden går Peterson ytterligere et skritt videre, og viser at deler av livets mening er å finne i å strekke seg utenfor det velkjente og tilpasse seg en verden i evig forandring. Mens for mye kaos truer med å føre oss ut i usikkerheten, vil for mye orden føre til en mangel på nysgjerrighet og kreativ vitalitet. Forfatteren oppfordrer derfor til å forsøke å finne balansen mellom virkelighetens to fundamentale prinsipper - orden og kaos - og viser at dyp mening kan finnes på den veien der disse krysser hverandre.
    
I en tid med uro og lidelse minner Peterson oss på at vi alle har en styrke som vi kan utnytte: innsikten som er å finne i psykologien, filosofien og menneskehetens viktigste myter og fortellinger. Ved å trekke veksler på fortidens hevdvunne visdom, så vel som personlige lærdommer fra eget liv og klinisk praksis, gir Peterson oss tolv nye prinsipper som veileder leserne mot en mer fryktløs, sannferdig og meningsfull verden. «Den mest innflytelsesrike intellektuelle i den vestlige verden akkurat nå.»
New York Times

Til toppen

Andre utgaver

Mer enn bare orden
Bokmål Innbundet 2021
Mer enn bare orden
Bokmål Ebok 2021
Mer enn bare orden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Beyond order
Engelsk Heftet 2022

Flere bøker av Jordan B. Peterson:

Bøker i serien