Min mamma (Dagbok)

Forfatter:

, Morten Mørch (Oversetter)

En bok til en mamma som vil varme i hjertet til både den som får og den som gir. En omfavnelse av tiden og med respekt for alt som har vært med på å forme henne til den hun her. En av de fineste gavene du kan gi, er oppriktig interesse for et annet menneske.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Dagbok
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 103
Forlag: Bastion
Oversatt av: Mørch, Morten
ISBN/EAN: 9788283131284
Omtale Min mamma

Mamma, jeg ser deg

Dette er boken du kan gi til mamman din, uansett hvilken alder hun har. En fin påminnelse for henne om at du tenker på henne, bryr deg om henne og gjerne vil vite mer om hennes historie.
Det går også an å gi den til en mamma som ikke er din, men som har noe å dele med de som kommer etter seg. En varm og fin påminnelse til mamma om at du ser henne.

Med Min mamma får du gitt bort en personlig gave der nettopp din mamma kan fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. Det hele blir en unik og personlig bok som du får tilbake. Kanskje du får vite noe nytt om din mamma?
•Hva ville du bli da du vokste opp?
•Hvordan så rommet ditt ut?
•Hva er det fineste du har oppnådd til nå?

Når og hvor mye du skriver er helt opp til deg. Akkurat som det er du som bestemmer om det er noen spørsmål du ikke vil svare på.
Etter hvert kapittel er det plass til bilder og minner, men du kan også bruke den samme plassen til å skrive om noe du selv ønsker.

Til toppen