Nå vil jeg bare leve (Heftet)

Forfatter:

og

Karina Loka (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 208
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nu vill jag leva
Oversatt av: Loka, Karina
ISBN/EAN: 9788230215913
Omtale Nå vil jeg bare leve
I begynnelsen så alt ut som en idyll. Et hus på landet utenfor Arvika, en mamma og en pappa. Men idyllen sprakk, og Linn opplevde det ene traumet etter det andre. Pappas flasker fra polet og barberblad som skar mot håndleddene ble de første metodene hun brukte for å lindre angsten. På videregående fant Linn narkotika.

Narkotika, selvmordsforsøk, overdoser og turer inn og ut fra akutten og akuttpsykiatrien fulgte. Etter hvert ble systemfeilen åpenbar. Linn var for syk til rusomsorg, og for ruset til psykiatrien. Hvor mange selvmordsforsøk må til før man får hjelp? I manga år levde hun med psykiske lidelser og brukte sterke medikamenter. Hun tok overdoser og begikk selvmordsforsøk. Men etter at hun ble frelst har hun fått hjelpe mange som har vært i samme livssituasjon til et nytt liv. Linn brenner for å gi videre det hun selv har opplevd.

Fra forordet av Sebastian Stakset:
«Linn gikk fra den absolutte bunnen av samfunnet til å bli en av de utvilsomt sterkeste evangelistene i Sverige. Hun er intet mindre enn himmelsk dynamitt! Den troen Gud har gitt henne, og den kjærlighet og nød hun har for ødelagte mennesker, er nok til å forandre vårt land. Les boken, og når du er ferdig med å gråte, da kan du takke Jesus for at Han reddet Linn.»

Til toppen

Flere bøker av Linn Lindeman og Joel Sjöberg: