Nail art – gjør det selv! (Innbundet)

Trendy og festfine negler

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ciate book of nail style
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202497941
Kategori: Familie og helse
Omtale Nail art – gjør det selv!

Lag trendy negler selv!

Design dine egne trendy og festfine negler – med eksperthjelp uten at du trenger å gå i neglesalong! Lek deg med teksturer, glitter og effekter - alt fra lekker luksus til kul gatestil.

Prøv klassisk rød manikyr, striper, prikker og ulike teksturer som glitter, fløyel og nagler. Boka inneholder over 30 ulike negledesign. Alle designene er illustrert med lekre trinn for trinn-fotografier så du kan gjøre det selv – heretter slipper du å gå til en neglesalong.

Forfatteren gjennomgår alt det grunnleggende fra hva du trenger av utstyr, til hva du ikke trenger å bry deg med og hvorfor og hvordan du forbereder neglene på lakk, fikser neglene i en fei og gir dem den næringen de trenger. Forskjellige neglefasonger, gylne regler for en perfekt manikyr og bruk av topplakk – her får du svar på alt du lurer på samtidig som du får inspirasjon til å prøve nye stiler.

Charlotte Knight har gjort karriere – fra å være negletekniker til å eie det bransjeledende skjønnhetsmerket Ciaté. Neglelakker fra Ciaté er kjent for sin imponerende kvalitet og masser av pigmenter som gir en luksuriøs følelse. Den såkalte kaviarmanikyren er Charlotte Knights signatur-design og svært populær.

 

Til toppen