Når forandring ikke fryder (Innbundet)

om å bevare motivasjon og livsglede i endring og usikkerhet

Forfatter:

Sissel Brun-Hansen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 73
Illustratør: Brun-Hansen, Sissel
Forlag: Skagerrak forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292284551
Omtale Når forandring ikke fryder
Det sikreste vi vet er, at alt forandrer seg. Både i samfunnet, i privatlivet og i arbeidslivet skjer endringer og omstillinger hurtigere enn noen gang tidligere.
Når forandringene ikke er ønsket eller forstått, er det ikke sant at forandring fryder.
Uventede endringer og omstillinger kan oppleves truende. Siden endringer ikke kan unngås, er det viktig å lære seg å leve med dem og mestre dem.

Denne lille boken handler hvordan vi kan møte livets uunngåelige endringer uten å miste livsgleden. Den inneholder tanker om motivasjon, og viktigheten av å ta ansvar for eget liv. I boken reflekteres det over måter å møte endringer på. Den viser nødvendigheten av å lære oss å leve godt med usikkerhet og utrygghet. Endringsdyktighet i møte med livets uventede og uønskede endringer er blant de viktigste kvalitetene vi kan tilegne oss.
Dette er ingen lærebok i omstillingsteorier. Men boken inneholder smakebiter som kan gjøre oss i stand til å takle uønskede endringer på en bedre måte. Den er skrevet på bakgrunn av erfaringer fra eget liv og fra møter med mange mennesker som på ulike måter har opplevd ufrivillige endringer i sine liv.

Til toppen

Andre utgaver

Når forandring ikke fryder
Bokmål Lydbok-CD 2004

Flere bøker av Per Anders Nordengen: