Nærvær (Heftet)

i en verden av avbrytelser

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202662752
Omtale Nærvær

I Nærvær i en verden av avbrytelser forteller Kristin Flood at nærvær er nøkkelen til en utvidet og mer levende del av vår bevissthet. Ved å flytte oss til et mer nærværende ståsted i oss selv kan vi få tilgang til en virkelighet som ligger bak det vi har tilgang til i hverdagen. Finner vi fram til nærværet, kan vi oppleve en glede i bare å være til!

Ved å fortelle om sin nysgjerrige søken, om menneskemøter, meditasjon, fordypning i stillhet og hendelser som endret henne, inspirerer Kristin Flood oss til å være utforskende og nysgjerrige på vårt eget liv. Hun oppfordrer til å slippe tak i strevet etter å oppnå noe og heller søke etter den indre hvileplassen som tillater at nærværet kommer fram, i en tid full av avbrytelser.

Nærvær er første skritt på vei mot noe mer enn større ro og balanse. Nærvær åpner for nærhet, empati, toleranse og tålmodighet – essensielle kvaliteter i vår urolige tid – og kan føre til at vi våger å vise større sårbarhet.

«Drevet av en eksistensiell lengsel viser Kristin sin vei mot et annet nivå av nærværstrening som handler om å bli klar over hvem vi er innerst inne, og hvordan vi kan leve våre liv ut fra denne erkjennelsen.» Michael de Vibe, lege

«... hun klarer å beskrive dype, åndelige og utfordrende prosesser på en folkelig, lett og gjennkjennelig måte. Boken viste meg muligheter og ga meg lyst til å bli endra bedre kjent med meg selv.» Anne Bolstad, fysioterapeut, instruktør i mindfulness, selvledelse og stressmestring

Kristin Flood er journalist og forfatter og har 30 års erfaring i nærværstrening og meditasjon. Hun har i en årrekke holdt kurs og foredrag om oppmerksomhet, stillhet og personlig utvikling og har skrevet flere bøker.

Til toppen

Andre utgaver

Nærvær
Bokmål Ebok 2015
Nærvær
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Nærvær
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Kristin Flood: