Ninas beste votter og sokker (Innbundet)

Inspirert av norsk tradisjonsstrikk

Forfatter:

Nina Granlund Sæther har samlet et utvalg egne favoritter blant sine mange populære strikkeoppskrifter på varmende plagg for hender og føtter. Hun presenterer hele 44 oppskrifter på votter og sokker i friske farger og avdempede toner, i ulike garnkvaliteter og med varierende grad av mønster. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202689377
Kategori: Strikkebøker og Småstrikk
Omtale Ninas beste votter og sokker


Ninas favoritter
Nina Granlund Sæther har samlet et utvalg egne favoritter blant sine mange populære strikkeoppskrifter på varmende plagg for hender og føtter. Hun presenterer hele 44 oppskrifter på votter og sokker i friske farger og avdempede toner, i ulike garnkvaliteter og med varierende grad av mønster. Du finner garantert et par votter eller sokker du har lyst til å gi deg i kast med!


Norske tradisjoner
Alle mønstrene er Ninas eget design, og alle er inspirert av norsk tradisjonsstrikk. I tillegg til å lære å strikke vakre votter og sokker som nærmest kan betraktes som smykker for hender og føtter – lærer du også litt om strikketradisjoner fra ulike deler av landet vårt.
Ninas tips og råd om opplegg, felling og mønsterstrikk med mer, gjør veien til et ferdig votte- eller sokkepar morsom og enkel å følge.

Et par håndstrikkede votter eller sokker vil være en gave for livet – om du har hjerte til å gi fra deg det ferdige kunstverket, da!

Til toppen

Tips fra Nina! Når du strikker fletter er det lurt å legge inn en hjelpetråd som viser akkurat hvor du vrir maskene. Da er det mye lettere å få flettene helt jevne.
Hilsen Nina

Flere bøker av Nina Granlund Sæther:

Om forfatter Nina Granlund Sæther

Nina Granlund Sæther er utdannet faglærer i forming og jobber nå som journalist og ansvarlig redaktør for Hus & Bolig. Hun har skrevet en rekke bøker om strikking og annet håndarbeid, og leverer også design til ukepressen samt holder foredrag om strikking. Hun har tidligere utgitt blant annet Strikk fra hele Norge, Sokker fra hele Norge og Votter – strikkemønstre fra hele Norge.

Til toppen