Nostalgisk søm (Innbundet)

moderne & tidløst for hele familien

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 151
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283820065
Kategori: Klær
Omtale Nostalgisk søm

Sy selv til hele familien

Gode basisplagg som passer og fungerer i travle dager på alle slags kropper! Kjoler i flere varianter til barn og voksen. Seleskjørtet du kan bruke til alt. Bukser og bluser, tunika og tights. I hovedboka denne gang finner du oppskrifter på fine og funksjonelle plagg og tilbehør du vil ha god bruk for. Du får oppskrifter i mange ulike stoffkvaliteter, ofte i bomull eller jersey. Her er det noe for alle!

Dette er en fyldig sybok spekket med 45 mønstre til barn, ungdom, dame og herre. Mønsterark i full størrelse følger med. Du vil finne oppskrift på både hverdags- og festplagg, og dessuten tilbehør som forklær og en hendig kaketine. Oppskriftene er for både stretchstoffer som jersey og faste bomullsstoffer.

Plaggene er inspirert av praktiske klær fra egen barndom og tidløse klassikere. Gode basisplagg som T-skjorter, kjoler, skjørt og tights finner du, og dessuten en veldig fin snekkerbukse. Med bruk av stoffer du enkelt finner i sybutikker og på internett, har Anna og Toril laget en innholdsrik bok som passer for både nybegynnere og mer erfarne syere. Alle har vi noe å strekke oss etter, bruk boka til å lære noe nytt!

 

Oppskrifter for dame i størrelser fra XS til XL, og noen av plaggene i 2XL og 3XL. For barn stort sett fra 6 mnd til 14 år og til herre fra S til XL, men noen opp til 2XL og 3 XL.

Til toppen