Oppgavesamling i markedsrett og etikk (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 90
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788245022001
Omtale Oppgavesamling i markedsrett og etikk
Å arbeide med praktiske oppgaver er sentralt når du skal lære deg juridiske fag. Denne oppgavesamlingen inneholder kontroll-, øvings- og eksamensoppgaver i avtale-, kjøps-, produktansvars-, immaterial-, konkurranse- og markedsføringsrett. Det er utarbeidet løsningsforslag til noen av øvingsoppgavene og til eksamensoppgavene.
Oppgavesamlingen er spesielt aktuell for studenter i faget markedsrett og etikk, men også andre som er interessert markedsrett, vil kunne ha nytte av den.
Kjell Ove Ernes er høyskolelektor i juridiske fag ved Høyskolen Kristiania og universitetslektor i personalledelse ved UiT. Han har erfaring med praktisk juss som advokatfullmektig fra advokatfirmaet Galtung. Ernes holder også foredrag og kurs for arbeidsgivere og fagforeninger.
Patrick Neumann er master i rettsvitenskap fra 2013. Han har jobbet i Forsvarsdepartementet, vært dommerfullmektig i Inntrøndelag tingrett og jobber som advokat i advokatfirmaet Hammervoll Pind DA. Neumann er fast foreleser i faget markedsrett & etikk og er emneansvarlig for fagene foretaksrett 1 & 2 ved Høyskolen Kristiania.

Til toppen

Flere bøker av Kjell Ove Ernes og Patrick Neumann: