Organer i lange baner (Innbundet)

Hvordan kroppen kommuniserer og hva vi kan lære av det

Forfatter:

og

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Leber an Milz
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202626457
Omtale Organer i lange baner

I Organer i lange baner får du vite alt om våre mindre kjente organer.

Vet du hvor milten sitter, og hva den er godt for? Hvorfor vi ikke kan puste uten hjernestammen, og at halebeinet spiller en viktig rolle for kroppsholdningen vår? De fleste kjenner de store organene våre, som hjerte, tarm og lunger. De mindre organene blir derimot som oftest undervurdert, til tross for at vi er like avhengig av dem som av de store. For navlen er virkelig mer enn bare en lo-samler, og burde man egentlig være huleforsker for å skjønne hvilken nytte bihulene våre har?

Forfatterne Andrea Freund og Lucia Schmidt beskriver på forståelig og underholdende vis hvordan alt mellom hode og tær samarbeider og kommuniserer, og hvorfor vi bør verdsette kroppens finstemte maskineri og lære oss å lytte til det.

En bok som er morsom og overraskende, og som i tillegg sørger for bedre helse ved praktiske råd og øvelser.

Til toppen

Andre utgaver

Organer i lange baner
Bokmål Ebok 2020
Organer i lange baner
Bokmål Heftet 2021
Om forfatter Andrea Freund

Andrea Freund (f. 1966) er journalist, yogainstruktør og naturmedisiner med særskilt interesse for helhetsmedisin. Hun skriver bl.a. for Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Lucia Schmidt (f. 1982) er journalist med doktorgrad i medisin. Hun har fått priser for å skrive treffende og lettfattelig om helse og kompliserte medisinske forhold. Hun har ansvaret for livsstilbilaget til Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung

Til toppen