Plantebonanza (Innbundet)

Forfatter:

og

Å fylle hjemmet med grønne planter gir deg god og sunn luft i tillegg til masse glede over å se det spire og gro ved hjelp av DIN innsats.

Men å lykkes med grønne vekster kan være utfordrende. Noen vil ha mye lys og vann, og noen vil ha lite vann og i alle fall ikke trekk. Og hvordan skal vi plassere plantene rundt omkring hjemme, slik at både mennesker, dyr og planter har det optimalt?

Svarene får du her!

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202701680
Kategori: Hagebøker
Omtale Plantebonanza

Planteglede for alle

I boka får du store doser inspirasjon, ideer, stelletips og oversikt over hvilke planter som passer for deg og hjemmet ditt. Dette er årets vakreste bok med alt du trenger for få plantene dine til å trives fra planteekspert Anders Røyneberg, kjent som@arcticgardener på Instagram.

Hvordan lage plantebabyer? Hva er en enkel og effektiv lusekur? Hvorfor får planten flekkete blader, og hva hjelper? Hvordan få eksotiske skjønnheter til å tåle norske forhold? Her får du svar på alt du måtte lure på, og både nybegynnere og mer viderekomne i planteverdenen vil elske boka.

Å fylle hjemmet med grønne planter gir deg god og sunn luft i tillegg til masse glede over å se det spire og gro ved hjelp av DIN innsats.


Slik trives plantene
Å lykkes med grønne vekster kan være utfordrende. Noen vil ha mye lys og vann, og noen vil ha lite vann og i alle fall ikke trekk. Og hvordan skal vi plassere plantene rundt omkring hjemme, slik at både mennesker, dyr og planter har det optimalt?

Du finner gode forklaringer, informative bilder og en mengde tips og råd i hovedboka. Anders har vokst opp og levd med planter hele livet, og han og samboer Erik har erfart og forsket seg frem til gode løsninger.

Kapitlene i boka dekker det meste. Litt historie om plantenes vei til stua di, hvordan du skal lykkes med plantestell og plantesykepleie. Og svar på vår alles store frykt, hva gjør vi med skadedyr? Du lærer hvordan du kan formere de ulike plantene, og selvsagt er det en god oversikt over 54 populære planter og hvordan du best kan få dem til å trives.

Her får du bli med inn og hente massevis av ny inspirasjon til hvordan du selv kan innrede med grønne planter, og skape din egen store eller lille plantebonanza.

Til toppen

Flere bøker av Anders Røyneberg og Erik Schjerven: