Plantelykke – Stell og innred med grønne planter (Innbundet)

Forfatter:

Hvilke planter er vakre til stuen eller trives godt på badet, hvilke renser luften på kontoret eller er robuste nok til å tåle et åpent soveromsvindu? Boka gir deg svaret på hva som passer i hvert enkelt av husets rom.

Å omgi seg med natur og vekster skaper ro i hverdagen. Her får du både inspirasjon og kunnskap til å skape en grønn oase hjemme.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202618841
Kategori: Hagebøker
Omtale Plantelykke – Stell og innred med grønne planter

Endelig! En norsk bok om hvordan du kan lykkes med potteplanter!

Anders Røyneberg, også kjent som Arctic Gardener, gir de beste tipsene om hvilke grønne planter du bør velge og om hvordan du steller dem. Han forteller entusiastisk om hvordan du kan innrede og style hjemmet ditt rom for rom med ulike planter og om hvilke positive effekter plantene har. Boka inneholder også en egen del med planteportretter.

Anders Røyneberg har fått over 40 000 følgere på Instagram siden har startet @arcticgardener i 2017. Han har på kort tid fått stor oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt og vært omtalt på blant annet NRK, TV2, Dagbladet, VG og Vanity Fair. Han er planteelsker, agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider han som terapeut, skribent og foredragsholder. 

Fagkonsulent: Tommy Tønsberg

 

  • Tips for å lykkes med grønne planter
  • Inspirasjon til innredning og styling
  • Om plantenes positive virkning – grønn lykkepille

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Anders Røyneberg: