Pupp? (Innbundet)

fortellinger og fakta om amming

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 154
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788210056222
Omtale Pupp?
Norge ligger i verdenstoppen på amming, men tallene er på vei ned. Til tross for politisk vilje med gunstige permisjonsordninger, frivillige ammehjelpere og Gro Nylander. Til tross for at myndighetene forteller oss hvor viktig det er å amme.

I Pupp? Fortellinger og fakta om amming forsøker Kristin Grue og Mina Lystad å finne svar på hvorfor det er sånn. Boka inneholder historier om økedøgn og våkenetter, om brystbetennelser og sterilisering av flasker. Om amming som gikk av seg selv og om amming som aldri kom i gang. Om amming i fem måneder på prematuravdelinger og amming i månedsvis på én pupp. Det er historier som kan inspirere deg til å amme litt lenger, eller historier som støtter deg hvis du aldri fikk det til eller aldri ville. Det er historier om alle måtene vi mater barna våre på. Med pupp, uten pupp, med pumpe, uten pumpe, med brystmelk eller morsmelkerstatning. I timer, uker, måneder eller år.

Til alle store og små pupper, brystvorter av stål eller brystvorter med sår. Til foreldre med og uten pupper. Denne boken er til dere.

Til toppen

Andre utgaver

Pupp?
Bokmål Ebok 2019
Pupp?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Kristin Grue og Mina Lystad: