Roma (Bok hf. + CD) (Ukjent)

Guide til syv vandringer

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 282
Spilletid: 11:27
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202333706
Alder: 40 - 90
Omtale Roma (Bok hf. + CD)

Dette er en pakkeløsning for deg som skal til Roma. Du får både den hendige guideboken og forfatterens opplesning på MP3-CD!

Laster du innholdet fra CD'en opp til din MP3-spiller eller telefon, kan du vandre omkring i Roma med teksten "på øret". En ny og praktisk måte å oppleve boken på!

Boken tar deg med på syv vandringer, hver med syv stopp, som gir romaturisten unike innblikk i Romas kultur og historie. Forfatteren forteller om monumentenes, bygningenes og kunstverkenes spennende bakgrunn, setter dem inn i en større historisk sammenheng og beskriver den rolle de har spilt for utviklingen av Europas arkitektur, kunst og kultur helt frem til vår tid.

Hver vandring er avtegnet på eget kart og inneholder også gode råd om hvilke restauranter som kan passe når vandreren til slutt trenger å sette seg ned og lade opp med god mat og drikke.

Morten Krogvolds fantastiske fotografier gjør denne boken til en vakker reisehåndbok for alle som reiser til Roma og vil oppleve denne byens kulturskatter. Boken er i reiseformat med myke permer og er en forminsket versjon av praktboka Roma – syv vandringer, som kom høsten 2009.

Til toppen

Andre utgaver

Roma
Bokmål Heftet 2010