Rosenborg 1996 (Innbundet)

sesongen da alt var mulig

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 233
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234701030
Omtale Rosenborg 1996
Januar 1996: Etter flere tiår med læring var Nils Arne Eggens fotballfilosofi perfeksjonert. Forventningene strakk seg langt forbi Lerkendal. Kunne RBK nå også virkelig erobre Europa?
Dette er historien om en stor idrettsbragd. Måned for måned følger vi Eggen og hans elleve utvalgte mot resultater for evigheten. Hvordan var et lag fullt av lokale gutter i stand til å spille ut verdensstjerner i hvite fotballsko? Hvor kom suksessen fra? Og hva hadde den å si for norsk fotball og trøndersk selvforståelse?
Rosenborg 1996 tar utgangspunkt i den populære fotballpodkasten When We Were Kings, men går enda lengre inn i garderoben, tett på de magiske øyeblikkene og skuffelsene fra en legendarisk sesong - fra innsiden av Brakka til gressteppet i Milano. Underveis følger historier om mislykkede mytteriforsøk, en merittert materialforvalter, en feier med kabriolet og teorier som fant hele veien inn i det norske hus. Her finnes også ett og annet sitat fra trenerbautaen fra Orkdal. Blant dem: «Alt er mulig til det motsatte er bevist».

Til toppen

Andre utgaver

Rosenborg 1996
Bokmål Ebok 2022