Ryddeglede (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202588748
Kategori: Rydding og organisering
Omtale Ryddeglede

200 nyttige tips fra norske ryddeguruer

Har du opplevd å rydde, og kort tid etter oppdage at det er like rotete? I Ryddeglede viser ryddeguruene Line Skaget og Eva Isachsen hvordan du kan skape et ryddig og trivelig hjem og holde det ryddig og koselig over tid. Forfatterne gjennomgår huset rom for rom og viser gode og praktiske løsninger for ulike hjem. De gir også nyttige interiørtips, og boka er krydret med flotte interiørbilder.

 

Ryddeglede hjelper deg å få et ryddig og trivelig hjem. Gjennom kapitler om planlegging, sortering og organisering blir du inspirert til å kvitte deg med det du ikke trenger, og få det ryddig og praktisk hjemme.

Omgivelsene påvirker oss kanskje mer enn vi tror, og selv små endringer kan ha stor effekt. Med færre ting rundt oss fungerer vi bedre. Konsentrasjonen øker, og forskning viser at vi blir mindre stresset.

Forfatterne er mor og datter, og de har blant annet utdannelse innen interiør, feng shui og pedagogikk. Sammen driver de firmaet Ryddeglede, de holder kurs og har hjulpet mange familier å rydde. De brenner for rydding, og entusiasmen deres smitter lett.

I boka gjennomgår de huset rom for rom og viser praktiske løsninger som passer ulike norske hjem. Boka er krydret med flotte interiørbilder, og den har et eget kapittel om interiør der interiørarkitekten gir deg sine beste tips. Bilder og fokuset på interiør skiller denne boka fra tidligere ryddebøker.

Med Ryddeglede får du masse inspirasjon og tips til å skape et ryddig og trivelig hjem og holde det ryddig og koselig over tid.


Om forfatterne

Eva Isachsen og Line Marie Skaget er mor og datter. Eva Isachsen har pedagogisk utdannelse fra NTNU, interiørarkitekt fra NKH og Feng shui-konsulent. Hun har utviklet et eget ryddekonsept. Line Skaget er profesjonell rydder og grunnlegger av firmaet Ryddeglede, der hun sammen med moren holder kurs og foredrag og gir tips og råd.

 

 

Til toppen