Seriemordere (Heftet)

historiens sykeste og farligste drapsmenn

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter) Marit Folkestadås Tveit (Oversetter) Geir Tandberg Steigan (Oversetter) Line Therkelsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 122
Forlag: Orage
Språk: Bokmål
Originaltittel: Serial killer
Oversatt av: Kolstad, Henning , Tveit, Marit Folkestadås , Steigan, Geir Tandberg og Therkelsen, Line
ISBN/EAN: 9788283431063
Omtale Seriemordere
Seriemordernes mørke verden har fengslet oss i flere hundre år. For de fleste av oss er det umulig å forstå hva som får våre medmennesker til å begå så brutale forbrytelser, ofte mot vilt fremmede og uskyldige ofre. Noe av det interessante med seriemordere er å prøve å forstå hva som driver dem til å begå så grusomme handlinger: Er det arv eller miljø? Hva har skjedd i livet deres for å føre dem hit? Hvorfor gjør de det? Hvilken tilfredsstillelse finner de? Og hvordan klarer de egentlig å unngå pågripelse lenge nok til å drepe så mange, i noen tilfeller hundrevis?

Boka besvarer noen av disse spørsmålene og gir uhyggelige skildringer av disse personenes ondeste handlinger. Den er full av intervjuer med drapsmennene, bilder fra åstedene, sakshistorikker, vitneforklaringer og mye mer.

Verdens mest beryktede mordere beskrives, fra amerikanske psykopater som Ted Bundy, Edmund Kemper, Gary Ridgway og Dennis Rader til britiske massemordere som Peter Sutcliffe, Harold Shipman og Fred West.

Så spenn fast det mentale sikkerhetsbeltet og la oss kikke inn i sinnet til verdens farligste seriemordere.

Til toppen

Flere bøker av Line Therkelsen: