Seriøs matglede Roede-kjøkkenet for hele familien (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 248
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202582272
Kategori: Kosthold og trening
Omtale Seriøs matglede Roede-kjøkkenet for hele familien

80 oppskrifter som hjelper deg til å holde vekten, for alltid!

I boka Matglede - Roede-mat for hele familien finner du oppskrifter på sunn, forebyggende og god familiemat fra Roede-kjøkkenet. Fedmeproblemet i Norge inkluderer ofte hele familien, men når mor går på Roede-kurs, går også far ned i vekt. Med denne boka nyter hele familien godt av sunt og riktig kosthold, man slipper for eksempel å lage to opplegg for middagen.

Jeanette Roede, datter av grunnleggeren Grete Roede, er kursholder og fysioterapeut, Kari Bugge er profilert ernæringsfysiolog.

«Vi i Roede spiser allerede Roede-mat basert på Roede-oppskrifter, og det gjør familiene våre også. Nå er tiden kommet for å dele med alle andre det vi kan så mye om – smakfulle og gode oppskrifter for et sunt og variert kosthold – for hele familien. Lykkes vi sammen om dette, vil vi bidra til å oppfylle myndighetenes mål om et sunnere Norge. Og flere mennesker vil få liv som kan leves med flere friske leveår. Roede-kjøkkenet setter kostholdet i fokus, men er mer enn bare oppskrifter og mat med kaloriregnskap. Mat er mer enn mat – det er limet i en familie, det er påfyll av energi, det er pause, det er stressreduserende. Mat bidrar til bedre døgnrytme, bedre søvn og mer overskudd til å være aktiv. Rett og slett en runddans av positive ringvirkninger.» Jeanette Roede og Kari Bugge

Til toppen