Sex- og familieliv (Innbundet)

Usensurert

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202231040
Omtale Sex- og familieliv

Mari Maurstad er tilbake i kjent frekk stil, men skuespillerens usensurerte tale går lenger denne gang. I Maurstads univers, som alltid tar utgangspunkt i konkrete hendelser, er både sex- og familielivet kilder til bekymring.

Det er ingen steder å puste ut. Når hun skal hente seg en skje i skuffen, står det et barn eller to i veien. Selv ikke sengen er ledig. Der ligger det en mann i stygg pyjamas, og sexlivet med ham har blitt dørgende kjedelig. På tide å skaffe seg en elsker?

Med selvutleverende ironi og et absurd skråblikk deler Mari Maurstad erfaringer fra sitt eget liv – et liv som ikke har noen som helst likhet med virkeligheten slik den ofte blir presentert på glanset papir.

Mari Maurstad (f. 1957) er skuespiller og forfatter. Hun har samlet og gitt ut bøker med gamle barnerim, regler, sanger og barneleker, har gitt ut flere hobbybøker for barn og sammen med Cille Biermann sto hun bak suksessbøkene Hvem bryr seg om sjelen? og Lange skjørter, korte bein. Siste bok var Den evige Golfkrigen, som utkom i 2001.

Les utdrag fra boken [pdf]

Til toppen

Andre utgaver

Sex- og familieliv
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008