Sjelen (Heftet)

å forstå det viktigste ved et menneske

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 208
Forlag: Skogen forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230347393
Omtale Sjelen
Har vi blitt lurt til å glemme vår sjel, den klare bevisstheten i oss ?
Det sunneste, klokeste og mest spennende i alle mennesker. Idealisten, tankeleseren, det synske, det evige ,selve meningen med livet.
Det spørsmålet stiller lege og psykiater Jan Karlseng i boken:" SJELEN, å forstå det viktigste ved et menneske.
Karlsengs virkelighetsoppfatning ble snudd på hodet. Legevitenskapen og psykologien kom til kort. Det fødte behovet for å finne en forklaring. Han ville tegne et større bilde av mennesket og virkeligheten.
Det var da ordet sjel dukket opp.. Et ord mange bruker i dagliglivet. Men hva er egentlig sjelen ? Hvor er den ? Omfavner den oss ? Og er det slik at jeg blir lurt til å tro at personligheten er meg ?

I boken får vi høre at vår sanser kun viser et filtrert og forenklet bilde av virkeligheten. Vi hører om hjerneforskeren som sier : at å forstå bevisstheten er det store svarte hullet i vår forståelse av oss selv. De leter også etter å forstå sjelen; den klareste av alle bevisstheter.

Resultatet av legens mangeårige undring ble boken om SJELEN. Og med boken ønsker han å utvide virkelighetsforståelsen vår og at vi forankrer en forståelse av sjelen i våre liv.
Denne boken er forfatterens personlige historie. En verdinøytral, naken historie om et utvidet syn på virkeligheten. Her inviteres du til å bli med på en reise inn i sjelens storslåtte landskap - og her kan du la deg inspirere til egen undring. Du kan lese om møter med de vise, opplyste ved Ganges bredder, om møter med Snåsamannen, om filosofer og forfattere
Kjøp denne spennende og oppløftende boken.
Det er som den klare bevisstheten; sjelen snakker til oss:
«Jeg lever bak det tynne sløret som 'sjefen over alle sjefer. Jeg er deg og omfavner deg. Jeg er den store utfordringen i forståelsen av mennesket. Jeg er noe helt annet enn din personlighet. Jeg er din indre veileder......."

Til toppen

Andre utgaver

Sjelen
Bokmål Ebok 2020