Skilsmisseboken av Sanna Sarromaa (Ebok)
Ebok

Skilsmisseboken (Ebok)

en overlevelsesguide

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.91 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Res publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282261296
Omtale Skilsmisseboken
Hvert år går 20 000 mennesker gjennom separasjon eller skilsmisse, men likevel snakkes det lite om den store sorgen mange opplever. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det kaoset et brudd innebærer.

Skilsmisseboken er en overlevelsesguide for deg som blir skilt eller som planlegger å skille deg. Her får du emosjonell støtte, økonomiske råd og praktisk veiledning: Hvilke rettigheter har du? Hvordan få til gode løsninger for barna, og hunden? Fra ensom og bitter, til singel og sterk - slik blir du en skilsmisseoverlever.

Sarromaa bruker egne og andres erfaringer. Hun har intervjuet skilte menn og kvinner, jurister og psykologer - og skriver med humor og innsikt om hvordan man kommer seg videre i livet etter en skilsmisse.

«Klokt, morsomt og sårt om en frigjørende katastrofe.» - Peder Kjøs, psykolog og forfatter

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, parterapeut og forfatter

Sanna Sarromaa (f. 1979) er finsk, men bor på Lillehammer med sine tre barn. Hun er lektor i historie med doktorgrad og har blant annet forsket på kroppspress blant unge jenter. Sarromaa har tidligere vært folkevalgt i kommunen og i fylket, og ertet på seg nordmenn med sine spalter i Gudbrandsdalen Dagningen og i VG. Hennes forrige bok er Norske tabuer (Spartacus 2016).

Til toppen

Andre utgaver

Skilsmisseboken
Bokmål Innbundet 2019

Flere bøker av Sanna Sarromaa: