Havfruen (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 415
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sjöjungfrun
Oversatt av: Brenna, Gry
ISBN/EAN: 9788205388277
Kategori: Krim og spenning
Omtale Havfruen
Den sjette boken i suksesserien om politimannen Patrik Hedström og forfatteren Erica Falck i Fjällbacka Magnus Kjellner, lykkelig gift og far til to, forsvinner sporløst i Fjällbacka. Tre måneder senere blir han funnet fastfrossen under isen, med merker etter vold. Det blir dessuten kjent at en av vennene hans, Christian Thydell, i mer enn ett år har fått anonyme trusselbrev. Christian står foran sitt store gjennombrudd som forfatter, og på lanseringsfesten for romanen Havfruen får han enda en meddelelse. Han bryter sammen og viser brevene til Erica Falck, som har hjulpet ham med manuskriptet. Christian nekter å gå til politiet, men Erica smugler med seg et av brevene og viser det til Patrik. Hun er urolig for hva som kan skje. Patrik aner at det finnes en sammenheng mellom brevene og drapet på Magnus, og at sporene fører bakover i tiden.Camilla Läckberg (f. 1974 i Fjällbacka) debuterte som krimforfatter i 2003 og har siden skrevet seks romaner om Erica Falck og Patrik Hedström. To av disse ble nominert til Årets bästa svenska deckare. I 2006 ble hun tildelt Folkets litteraturpris. Camilla Läckbergs bøker er solgt i over to millioner eksemplarer bare i Sverige og er filmet av svensk TV.

Til toppen

Andre utgaver

Havfruen
Bokmål Ebok 2011
Havfruen
Bokmål Heftet 2015
Havfruen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2009
Havfruen
Bokmål Lydbok-CD 2009

Flere bøker av Camilla Läckberg:

Utdrag

      Han stirret på buketten hun holdt i armene. Det var en vakker bukett, men enkel. Bare hvite liljer.
      Med en hånd som skalv ukontrollert, strakte han seg etter den hvite konvolutten som var festet til buketten. Han ristet sånn at han nesten ikke klarte å åpne den, og var seg bare halvt bevisst de forbausede blikkene han fikk fra de tre kvinnene rundt seg.
      Kortet var også enkelt. Et hvitt kort av papp. Teksten var skrevet med svart blekk, og håndskriften var sirlig, akkurat som i brevene. Han stirret på setningene. Så ble alt svart.

Til toppen