Langhelgen (Innbundet)

Forfatter:

Kjell Jørgen Holbye (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 371
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The long weekend
Oversatt av: Holbye, Kjell Jørgen
ISBN/EAN: 9788205447417
Kategori: Romaner
Omtale Langhelgen
Tre dager ved havet kan bli ditt livs ferie.

Claire Marlowe eier og driver Villa Havblikk, et sjarmerende minihotell i Cornwall, sammen med den karismatiske kjøkkensjefen Luca. Hun er kontrollfriken som sørger for at alt går på skinner - helt til ungdomskjæresten Nick sjekker inn og snur Claires verden på hodet.
De øvrige gjestene drar også på mye bagasje: Her er paret som prøver å glemme en familietragedie, mannen som må betale dyrt for et sidesprang for mange år siden - og en ung kvinne som håper at Cornwall-kysten kan avsløre hvor hun egentlig kommer fra.
Langhelgen er som et kammerspill, der kjærlighetsaffærer, hemmeligheter, løgner og skandaler utspiller seg etter tur, alt sammen i løpet av en lang varm helg i og rundt hotellet. Det er en bok som vil få deg til å tenke på blått hav, strender og måkeskrik - og til å lure på om det ennå er tid til å bestille en helg ved sjøen før sola forsvinner.
«Super underholdning ved strandkanten!» KK
«Boka ble nominert til årets kjærlighetsroman i England, og burde være en sikker vinner en varm og solfylt sommerdag. Om den en gang kommer ...» Dagbladet

Til toppen

Andre utgaver

Langhelgen
Bokmål Ebok 2013