Lengslenes labyrint (Heftet)

Forfatter:

Kari Risvik (Oversetter) Kjell Risvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 509
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Misión olvido
Oversatt av: Risvik, Kari og Risvik, Kjell
ISBN/EAN: 9788205463745
Kategori: Romaner
Omtale Lengslenes labyrint
Nok en gang skriver María Dueñas en bredt anlagt roman, der kjærlighet og mot blir satt på prøve, der tilfeldigheter i livet skal vise seg å bli avgjørende, og der historien trer frem som ualminnelig levende.

Svik, flukt og nye begynnelser
«Jeg må dra herfra og jeg trenger din hjelp. Jeg vet ikke hvor hen, og for meg kan det være det samme. Til et sted der jeg ikke kjenner noen, og der ingen kjenner meg.»
Når livet begynner å rakne for Blanca Perea, går det opp for henne at hun må forlate Madrid, forlate den svikefulle ektemannen og stenge kontoret sitt, der hun har tilbrakt de siste årene blant reoler nedlesset av bøker.
Ni dager senere lander Blanca alene og rådvill på flyplassen i San Fransisco. Ikke siden hun var en ung og ulykkelig mor, har livet blitt snudd på hodet som nå. Det eneste klare hun har for seg, er at hun skal tilbringe de kommende månedene på et avsidesliggende universitet ved Californias kyst ? til å organisere etterlatenskapene etter den avdøde professor Andrés Fontana.
Men for å løse professorens mysterium må Blanca konfrontere alt det hun rømte fra i Madrid, og mange av sine mest skjebnesvangre valg tidligere i livet.

Til toppen

Andre utgaver

Lengslenes labyrint
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av María Dueñas: