Sky runner (Innbundet)

finn styrke, balanse og glede i løpingen din

Forfatter:

Reidun Heggheim Bakke (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 176
Forlag: Fri flyt
Språk: Bokmål
Originaltittel: Skyrunner
Oversatt av: Bakke, Reidun Heggheim
ISBN/EAN: 9788293090656
Omtale Sky runner
Bli den beste versjonen av deg selv som løper! Uansett om du springer 3 kilometer eller 5 mil vil denne boken forandre ditt syn på løping og gi deg en dypere motivasjon og mening i det du gjør.

Emelie Forsberg er profesjonell fjelløper og verdensmester i sin sport. Men det som først og fremst gjør henne til en inspirasjon for andre, er hennes enorme løpeglede. Sky- og trailrunning handler om så mye mer enn å løpe i fjellet. Det handler om en livsstil og en måte å forholde seg til livet, løpingen og naturen, om storheten i det uendelige så vel som i det lille. Om letthet og lek, om hengivenhet. Om at vegen tross alt vanligvis er viktigere enn målet, og at det i blant gir så mye mer å ikke ta den enkleste ruten.
I boken Sky Runner deler hun sine erfaringer som løper på toppnivå, i tillegg til øvelser, teknikktips og matoppskrifter.

"Vi er alle skapt til å springe - det er bare å sette den ene foten foran den andre."

Emilie Forsberg bor tett på fjellet i Rauma i Møre og Romsdal, sammen med kjæresten Kilian Jornet. Han av verdens mest meritterte fjelløpere og har tatt bokens spektakulære bilder.

Til toppen