Slank med håndfull-metoden (Innbundet)

håndboken til "SENSE", Danmarks mest populære - og fornuftige - slankemetode

Forfatter:

Maria Bramsen (Illustratør) Ann Kristin Hermundstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 269
Illustratør: Bramsen, Maria
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sense, slank med fornuft
Oversatt av: Hermundstad, Ann Kristin
ISBN/EAN: 9788205513624
Kategori: Kosthold og trening
Omtale Slank med håndfull-metoden

Slank med en håndfull

Sense er den mest populære - og fornuftige - slankemetoden! Etter mange år med overspising og jo-jo-slanking lagde Suzy Wengel sin egen slankekur som hjalp henne å gå ned 40 kilo - og bli der!

Du behøver ikke telle kalorier og veie maten for å gå ned i vekt. Ikke behøver du unngå fett eller spise smakløse retter heller. SENSE-metoden viser en fornuftig vei til en slankere kropp. En velkjent og utprøvd metode som rett og slett baserer seg på sunn fornuft.

Med SENSE-metoden går du ned i vekt fordi du inntar færre kalorier enn vanlig – simpelthen ved å spise moderate porsjoner med mat til hvert måltid. Porsjonene består av tre til fire håndfuller som til sammen utgjør et mettende hovedmåltid. Med håndfull-metoden bygger du et velbalansert og sammensatt måltid fordelt på karbohydrater, protein og fett. Helt uten å telle en eneste kalori.

Boka gir deg en nøyaktig kostholdsplan for 9 dager, 27 enkle og mettende oppskrifter tilpasset kvinner og menn. I tillegg får du en guide over hvilke råvarer du kan velge å handle inn samt inspirerende historier fra virkeligheten hvor andre deler sine suksesshistorier med SENSE, eller håndfull-metoden.

Suzy Wengel utviklet SENSE-metoden som den kalles i Danmark, for å ta grep om sin egen overvekt. Ikke bare slanket hun selv bort 40 kilo på 9 måneder, men hennes kostholdsprinsipper har tatt Danmark med storm med til sammen over 300.000 solgte bøker.

Suzy Wengel er utdannet forskningslaborant, kostholdscoach og har skrevet flere bøker om SENSE-metoden.

Til toppen