Slik blir du søkkrik (Innbundet)

Forfatter:

Karstein Volle (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 184
Illustratør: Volle, Karstein
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204104700
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Slik blir du søkkrik

Har du lyst til å bade i penger, eller trenger du bare litt feitere lommebok?

Den selvutnevnte økonomieksperten Karsten Fullu nøler ikke med å gi deg de rette rådene for hvordan du skal nå dine mål.

Bruk mindre og tjen mer er bare to av mange geniale tips forfatteren kommer med. Ikke kjøp smågodt for alle pengene er et annet råd.

Her er det samlet alle de morsomste triksene for hvordan du kan samle deg en formue. Lurer du på hvilke aksjer som kommer til å gå opp? Kommer renta til å stige? Hvordan fyller du to tomme hender med flest mulig tusenlapper?

Finn det ut! Og når du har funnet det ut kan du gjerne ringe forfatteren og foreslå å dele 50/50. Du gjør lurt i å investere i denne boka først som sist. Motto for boka er nemlig "Garantert rik eller ingen penger tilbake."

Til toppen

Om forfatter Karsten Fullu

Karsten Fullu (f. 1971) har, i likhet med mange rike mennesker, ingen formell økonomisk utdannelse. Han kunne selvfølgelig fulgt sine egne råd og blitt rik når som helst, men har mer lyst til å tøyse. Han har foreløpig forsøkt å være morsom som tekstforfatter i blant annet Hallo i Uken, Nytt på Nytt, Senkveld, Idol, Hos Martin og Løvebakken, men har planer om å pensjonere seg og leve fett på inntektene fra denne boka i et par timer, før han ber om å få sin gamle jobb tilbake.

NB. For å spare penger har forfatteren tatt bildet selv.

Til toppen