Smykker og smykkeesker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 132
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202292188
Omtale Smykker og smykkeesker

Smykkeverden med sjarm og stil!

Smykketrenden er tilbake, og den personlige stilen er in! Lag din egen smykkekolleksjon, og ta gjerne utgangspunkt i smykkedetaljer du allerede har fra før. Gamle smykker og ting kan bli født på nytt, og er du ikke typen som samler på alt mulig, finner du alt du trenger i en hobbybutikk, sybutikk eller i en brukthandel.

Når du skal skape dine egne smykker, vil du oppdage at det finnes et hav av ideer å plukke fra. Inspirasjon henter du fra alle mulige materialer som gamle perler, ødelagte smykker, kniplinger, knapper, bønner, vevde bånd, silkebånd, skinnsnorer, filtet ull ... mulighetene er uendelige! Boka gir deg trinn-for-trinn-bilder og gode beskrivelser, og alle smykkene er beskrevet med vanskelighetsgrad.

Ta godt vare på smykkene dine! Boka gir deg også mange spennende ideer til hvordan du kan lage dekorative esker, vesker og smykkeskrin i mange teknikker som decoupage, oregami, søm og neverteknikk.

Bruk gamle skatter som inspirasjon!
Boka gir deg mange nye ideer både til å lage smykker og vakre smykkeskrin. Det finnes alltid en anledning til å lage et nytt smykke - til deg selv, eller til noen du er glad i! Gir du bort et vakkert egendesignet smykke, - er det ekstra hyggelig å pakke det inn i en lekker gaveeske du selv har laget.

Bunadinspirasjon
En gammel brosje, hemper fra lusekofte, beltespenne eller amulett kan brukes som anheng eller øredobb. Let etter fine detaljer som ligner på ekte søljer, og eksperimenter til du blir fornøyd med resultatet.

Til toppen

Om forfatter Tone Rørseth

Tone Rørseth

Tone Rørseth er født og oppvokst i Molde. Hun er utdannet ved Beckmans School of Design i Stockholm. Tone har jobbet som illustratør og smykkedesigner, og som innredningsansvarlig på Ikea. Hun har tidligere utgitt boka Lag vakre smykker.

Til toppen