Søte fristelser, (Innbundet)

blomster og servietter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202330347
Kategori: Håndverk og interiør , Kokebøker og Kake og bake
Omtale Søte fristelser,

Forførende fristelser - den ultimate kake- og festbok!

* Kaker og lekre fristelser! * Si det med blomster! * Lær deg triksene - serviettbretting og borddekking

Søte fristelser, blomster og servietter inneholder alt du trenger av ideer for å skape fest og god stemning i hjemmet. Du finner forslag på kaker, desserter, blomsteroppsatser pg dekorasjoner til mer avanserte borddekninger - til hverdag og fest - og til små og store anledninger! Enkle trinn-for-trinn-forklaringer, tips og praktiske råd gjør det lett å skape den rette rammen rundt anledningen, festen og måltidet. Vi du sette kronen på verket, kan du med enkle grep brette festserviettene som gjør bordet til et utforglemmelig syn!

Lær deg triksene - serviettbretting og borddekking
Å brette servietter er både kreativt og morsomt, og resultatet blir elegant og dekorativt. I boka finner du trinnvise forklaringer. Du finner varierte forslag til serviettbretting og blomsterdekorasjoner til ulike årstider og høytider.

Kaker og lekre fristelser!
Hjemmelagde kaker smaker alltid best! Velg og vrak blant alle godsakene i boka, her finnes det noe for alle, både med hensyn til smak og dekor. I tillegg til alle de velsmakende og lekkert dekorerte voksenkakene finner du kaker for barneselskapet og et eget kapittel med andre godsaker og desserter.

Si det med blomster!
I boka finner du også varierte forslag til oppsatser, buketter og dekorasjoner med herlige vår- og sommerblomster, men også mange dekorasjoner til de andre årstidene og høytidene. Boka gir deg oppskrifter på alt fra enkle og raske blomsteroppsatser til mer avanserte borddekninger - til glede og inspirasjon.

Fortell hva du føler med farger på blomster:
Hvit: Renhet, frieri
Rød: Kjærlighet, glede
Gul: Uskyld, livets glede
Mørk rød: Lykke, lengsel
Mørk gul: svik, sjalusi
Lilla: Framgang, ydmykhet
Oransje: Luksus, forventning
Blå: Sannhet, ærlighet
Rosa: Forelskelse, troskap
Grønn: Glede, likhet

Boka Søte fristelser, blomster og servietter er satt sammen i ny kombinasjon fra bøkene Blomster og servietter (Damm 2004) og Søte fristelser (Damm 2005).

Til toppen

Flere bøker av Helene S Lundberg: