Spareglede (Innbundet)

Oppskriften på lave økonomiske skuldre og en familie med overskudd

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202730178
Kategori: Helse og livsstil og Rydding og organisering
Omtale Spareglede

Lær å spare smart

Spareglede får du oppskriften på hvordan du får råd til både familielivet, regningene og sparingen. Boka fortellerhistorien om familien som tok grep etter ferieturen som gjorde totalskade på økonomien. Stemningen i heimen og saldoen på sparekontoen steg flere hakk da Anne Berit Grostad tok styring på pengeflyten.

Er spare det motsatte av å nyte? spør Anne Berit Grostad. Blir livet magert om vi prøver å gjøre sparekontoen fet, eller kan det være slik at familielivet blir både rikt og spennende når

  • du har nok penger til å betale uforutsette regninger?
  • ungene dine viser pengevett og sunne pengevaner?
  • du har råd til det du vil, fordi du dropper alt du ikke vil?
  • du sover godt om natten, fordi du vet at du vil klare deg uansett?

Spareglede er skrevet med god innsikt i familieøkonomi og et herlig skråblikk på småbarnsfamilielivets mange utfordringer. Du vil garantert kjenne deg igjen, og se på forbruk, sparing og livskvalitet med nye øyne.

Spareglede er et lavterskeltilbud til barnefamilier som ønsker seg en mindre anstrengt økonomi. Spareglede er boka du ikke har råd til å la være å kjøpe!


«Å få kontroll på pengene er aller vanskeligst før du kommer i gang. Men det krever mindre enn du tror», sierAnne Berit Grostad som til daglig arbeider som lærer. I tillegg driver hun Instagram-profilen, podkasten og medlemsportalen Spareglede, om privatøkonomi og psykisk helse, der hun hjelper foreldre med å oppnå økt mentalt overskudd og lavere økonomiske skuldre. www.spareglede.no; @spareglede

Til toppen

Andre utgaver