Spis deg fri (Heftet)

med Bright line eating

Forfatter:

Cinzia Damonte (Illustratør) Tove B. Gulbrandsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 292
Illustratør: Damonte, Cinzia
Forlag: Skriptor
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bright line eating
Oversatt av: Gulbrandsen, Tove B.
ISBN/EAN: 9788299961424
Kategori: Kosthold
Omtale Spis deg fri

OVERVEKTIG?

Eller uimotståelig trang til å spise søtsaker eller visse typer mat?
Eller ønsker du å legge om kostholdet av hensyn til helseplager som diabetes II, høyt kolesterol, lavt stoffskifte eller høyt blodtrykk?

I så fall kan Spis deg fri være løsningen. Den gir deg oppskriften på et lettere liv ved å vise hvordan hjernen blokkerer vektreduksjon, og hva du kan gjøre med saken.

I motsetning til alle andre metoder for vektreduksjon baserer Bright Line Eating seg på moderne hjerneforskning. Metoden har vist seg å være svært effektivt for mennesker som ønsker å gå ned i vekt, og kurere ulike former for matavhengighet og cravings.

Psykolog Susan Peirce Thompson sier informasjonen i boken er helt avgjørende for å endre vår kulturelle oppfatning av hva overvekt er – ikke et resultat av manglende viljestyrke, og ikke et tegn på manglende moral – men snarere en bivirkning av vårt moderne kostholds kapring av hjernen vår.

Bright lines er klart definerte, utvetydige grenser som du rett og slett ikke må krysse, på samme måte som en ikke-røyker bare ikke røyker. De virker fordi de er lagt opp på linje med sånn hjernen vår virker, og de sikres gjennom etableringen av automatiserte vaner.

Gjør deg klar til å ta tilbake kontrollen over hjernen din og leve livet på en måte du aldri har gjort før – lykkelig, slank og fri!

Til toppen

Andre utgaver

Spis deg fri
Bokmål Ebok 2017
Spis deg fri
Bokmål Heftet 2019