Spis opp maten (Innbundet)

lag topp restemat

Forfatter:

Det er så mye godt du kan lage av resteMAT!
Akkurat som resteGARN vi gjerne har litt for mye av her i Hobbyklubben, som kan trylles frem til å bli noe helt fantastisk fint og vakkert, så kan resteMAT også bli et veldig sunt og smakfullt måltid. 

Så før du kaster mat i søpla, tenk om du kan lage deg et lite herremåltid i morgen?  

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 193
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205520523
Kategori: Kokebøker og Mat og drikke
Omtale Spis opp maten

Vær kreativ med restematen!

Boka viser deg hvordan du kan bli mer bevisst både på hva du spiser og hva du handler i matbutikken. Samtidig som du gjør noe bra for miljøet, vil du merke at du sparer penger på det.

Forfatteren av boka har startet en folkebevegelse med titusenvis av aktive matreddere, og hun fikk meieribransjen i Norge til å endre merkingen av holdbarhetsdatoen på matvarer. Altfor mange kaster nemlig fullt spiselig mat bare fordi den har gått ut på dato. Ja, nordmenn kaster hvert år mat nok til å mette 800 000 sultne mager.

Spis opp maten er en oppfordring til å begynne med deg selv. Hva kan du gjøre for å redusere matsvinnet? Hva kan din familie gjøre? Kanskje dere kan starte med å ta dette lynkurset og bli matreddere. Ikke bare er det enkelt å bli matreddere, det er gøy også! En nybakt matredder spiser selvsagt restemat, og én restematmiddag per uke er en god start.

Til toppen